Hol vannak a mosdók a sörsátrakban?

oktoberfest-mosdo.jpg

Az 1 literes korsókkal való sörivás előbb-utóbb rávesz a mosdók utáni kutatásra. A sörsátraknak általában két mosdója van, a sátrak két végében. Légy óvatos, mert a sok ittas embernek mind megnövekedett igénye van a vécékre, aminek köszönhetően…

nos, legyünk őszinték, a mellékhelyiségek másként "néznek ki" a nap végére, mint reggel.

Az esti órákban szintén hatalmas sorok kígyóznak a mosdók előtt. Ez különösen hölgyek számára jelenthet problémát. Néha ajánlottabb elhagyni a sátrat (a hátsó ajtón keresztül!), és közvetlenül a sátor mögött elhelyezett mobilvécét használni.

Vigyázz, mert a mosdóba jutás nehéz órái sokszor egybevágnak azzal az idővel, amikor az oktoberfesti sörsátrak zárva vannak - szóval inkább menj el kétszer mosdóba, mielőtt távozol, vagy ha nem is sürget a kényszer, amikor gyors lehetőséged van rá, akkor is!

Bennfentes tipp egy helyitől: Ne várj a legeslegutolsó pillanatig, amíg már úgy érzed, szétreped a hólyagod. Miért? Mert amikor kinyíltak a zsilipek, már nem lehet őket elzárni és ki tudja... lehet, hogy sorban kell állni a lehetőségért. Ami idő...

oktoberfest-sor-folyo.jpg

Oh, és sose menjetek csoportosan a vécére. Ha csak egy pillanatra teljesen üresen hagyjátok az asztalotokat, úgy vonzza majd az embereket, mint az éjjeli lepkéket a fény!