Túlélési útmutató az Oktoberfesthez

oktoberfest-hogyan-eld-tul.jpg

Íme, egy széleskörű túlélési útmutató a müncheni Oktoberfest-hez. Képekkel, és bennfentes tippekkel segítünk, hogy az Oktoberfest fantasztikus élményként maradjon meg Benned!

Az Oktoberfest bővelkedik a hagyományokban: van ott tradicionális sör, tradicionális ruhák, tradicionális zene, tradicionális kocsikázás, és természetesen: a hagyományos bajor nyelv.

Ez a rendezvény a turisták kedvence: évente több mint 6 millió ember sétál át Münchenből a Theresienwiesenbe az Oktoberfest 16 napja alatt, és hihetetlennek tűnik, nagyjából 7,7 liter sört fogyasztanak el.

A legtöbb idelátogató külföldinek (és, legyünk őszintén: még pár helyinek is) nagy nehézséget okozhat az Octoberfest-en a tájékozódás. Amilyen népszerű, olyan sok a csaló, aki kihasználja az emberek tudatlanságát, kiszolgáltatottságát, és sokszor emiatt is nehéz eljutni az Oktoberfest híres sörcsarnokaiba. Szóval, itt egy túlélő útmutatót teszünk közzé a napokban, folyamatosan bővítve, hogy biztonságban érezhesd magad az Octoberfest-en!

Rövidesen folytatjuk, úgyhogy tessék figyelni a blogot! :)